Postele a matrace

Luxusní spaní na líné pěně CuremfoamTM

Malý test vědomostí

Zkuste si s námi malý test znalostí o líné pěně. Přečtěte si otázku, zakryjte odpověď, a teprve po zodpovězení se přesvědčte, zda se můžete považovat za „znalce líné pěny“.

  • Jak se dostala na svět?

Vyvinuli ji vědci ve výzkumném středisku NASA v Kalifornii v roce 1966, když hledali způsob, jak zajistit bezpečnost letců do Vesmíru. Její výroba byla zpočátku velmi drahá, proto se na veřejnosti plně rozšířila až v devadesátých letech.

  • Jak reaguje při kontaktu s lidským tělem?

Její typickou vlastností je, že umí optimalizovat svůj tvar a tuhost podle absorbovaného tepla a zatížení. Je skutečně velmi „chytrá“ – přizpůsobí se jakékoliv váhové kategorii, při všech polohách spánku. Po zatížení se do původního tvaru vrací velmi pomalu, je prostě „líná“.                

  • Kde se používá?

Najdete ji především na ložných plochách matrací. Na povrchu bývá vytvarována do anatomických zón nebo jemných masážních nopků, přináší výtečné ortopedické vlastnosti. Dále se z ní vyrábí anatomické polštáře, které ulevují od bolestí hlavy, šíje a krční páteře.

  • Jaký vliv má na zdravotní stránku?

Líná pěna tlak těla rovnoměrně rozkládá, čímž poskytuje ideální podmínky pro správnou polohu páteře. Nenarušuje krevní oběh, a díky tomu nedochází k přeležení a častému buzení. Pozitivně působí jako prevence vzniku proleženin, snižuje bolesti kloubů a svalů, zmírňuje otoky kotníků.

Luxusní matrace Curem C 3000.

 

Znáte také pěnu CuremfoamTM?

Jak jste uspěli, znáte dobře línou pěnu? Na pultech obchodů byste našli její různé varianty, které se liší v objemové hustotě. Ta určuje výsledné vlastnosti matrace. Mimořádnou elasticitu a prodyšnost poskytují luxusní matrace Curem, na jejichž výrobu se používá vysokoobjemová viscopěna CuremfoamTM  té nejvyšší kvality. Poskytuje všechny běžné vlastnosti líné pěny, ale díky otevřené struktuře buněk má jedinečné odlehčující účinky navozující hluboký a klidný spánek. Díky speciální technologii nástřiku pěn dokážou matrace Curem navodit pocit podobný stavu „beztíže“. Jestliže toužíte po skutečně luxusním spánku a odpočinku, pořiďte si matrace Curem.

Matrace Curem jsou dostupné také v černém potahu Galaxy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *